PRODUK FITUR

Babagan Kita

Handan Zhanyu Fastener Co., Ltd. dununge ing zona industri desa dongmingyang, Distrik Yongnian, Kota Handan, Provinsi Hebei. Perusahaan kalebu area luwih saka 20000 meter persegi, kanthi modal terdaftar 5 yuta yuan lan luwih saka 220 karyawan. Produk utama perusahaan: samberan, kacang, jangkar, sekrup pengeboran diri, sekrup drywall, jangkar jangkar, kacang wing plastik, baja berbentuk C, batang benang, jangkar irisan lan jinis produk pengikat liyane.

WILAYAH APLIKASI