Sekrup kepala pengeboran kepala

Katrangan singkat:

Ukuran: M3.9 / M4.2

Rampung: Dilapisi seng

Werna: Putih

 Bahan: C1022A

Pengepakan: Tas / Kothak 25kg kanthi karton

OEM: 25 ton


Detail Produk

Tag Produk

Umume digunakake kanggo ndandani jubin baja warna struktur baja, lan uga bisa digunakake kanggo mbenakake lempengan tipis bangunan sederhana.Bisat digunakake kanggo iketan logam nganti logam.

Buntut saka ngebur dhewe sekrup awujud buntut bor utawa buntut sing landhep, sing bisa langsung dibor, diketuk lan dikunci ing bahan setelan lan bahan dhasar tanpa proses pambiyantu, mula ngirit wektu konstruksi. Yen dibandhingake karo sekrup biasa, duwe gaya tarik lan pangopènan sing dhuwur, lan ora bakal suwe suwe sawise kombinasi. Aman kanggo digunakake, lan gampang rampung ngebur lan nunyuk sekaligus wektu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita