Sekrup pengeboran kepala kepala CSK

Katrangan singkat:

Ukuran: M3.9 / M4.2

Rampung: Dilapisi seng

Werna: Putih

Bahan: C1022A

Pengepakan: Tas / Kothak 25kg kanthi karton


Detail Produk

Tag Produk

Fitur tampilan kepala CSK yaiku kepala bugle, sing umume digunakake kanggo instalasi macem-macem papan gypsum, tembok pemisahan cahya lan seri langit-langit.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita