Sekrup Chipboard

Katrangan singkat:

· Ukuran: M3.5 / M4 / M5 / M6

· Rampung: Lapis fosforus ireng / Seng

· Werna: Ireng / Putih / Kuning

· Materi: C1022A

· Kemasan: Tas / Kothak 25kg kanthi karton


Detail Produk

Tag Produk

Sekrup Chipboard minangka produk sing cocog kanggo instalasi alat listrik sawise proses perawatan panas. Umume digunakake kanggo sambungan lan pengikat antarane piring kayu lan ing antarane piring kayu lan piring baja tipis. Ukurane m3-m6, bahan kekuatan dhuwur c102a, perawatan permukaan galvanis, warnane umume kuning, biru lan putih.

Ing industri pengikat, produk iki penting kaya sekrup tembok garing lan volume penjualan sing akeh. Iki digunakake umume ing manufaktur mebel lan industri liyane, nanging isih winates ing pasar DIY. Saiki, konsumen domestik tuku macem-macem iki ing supermarket bahan bangunan, umume digunakake kanggo masang rel pandhuan, engsel (kayata 3,5 * 16, lsp), instalasi ekspansi iwak (kayata 4 * 40, lsp), lan ngganti kayu sekrup kanggo nginstal lan pabrik prabotan lan lemari. Kualitas luwih apik, piring yuan Ling sing diprodhuksi pabrik bagian standar hanghang Shanghai luwih apik lan rega kemasan mutu luwih apik. Ekonomis lan ekonomis ing kabeh aspek. Sekrup papan serat buntut cakar yaiku produk saka sekrup fibreborn biasa. Utamane dioptimalake saka desain benang, ngupayakake kacepetan pengeboran sing luwih dhuwur, lan ngrampungake masalah retak kanthi gampang amarga panggunaan kayu keras, lan konten teknis dhuwur.

Nganti akeh, bisa ngganti panggunaan sekrup kayu biasa (sekrup kayu tanpa perawatan panas). Sanalika, sekrup kayu diprodhuksi dening teknologi rod shrinking sing pisanan diusulake dening AIDS menyang navigasi, sing ora mung ngirit bahan, nanging uga nggawe benang luwih landhep.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita