Sekrup Kayu

Katrangan singkat:

· Standar: DIN / ASTM

· Ukuran: m6-m12

· Kemampuan Pasokan: 200 Ton Saben Wulan

· Wektu Sample : 3-5 dina

· Cara pambayaran: T / T, L / C


Detail Produk

Tag Produk

Sekrup kayu, uga dikenal minangka sekrup kayu, padha karo sekrup mesin, nanging benang sekrup yaiku benang sekrup kayu khusus, sing bisa langsung di-screw dadi komponen kayu (utawa bagean) kanggo nyambung bagean logam (utawa non-logam) kanthi bolongan liwat kanthi komponen kayu. Sambungan jinis iki uga ora bisa uwal.

Kauntungan saka sekrup kayu yaiku kapasitas konsolidasi sing luwih kuat tinimbang mancep, lan bisa dicopot lan diganti, sing ora ngrusak permukaan kayu lan luwih gampang digunakake.

 Jenis sekrup kayu sing umum yaiku wesi lan tembaga. Miturut endhas kuku, bisa dipérang dadi jinis sirah bunder, jinis sirah rata lan jinis sirah oval. Kepala pucuk bisa dipérang dadi sekrup slotted lan sekrup slot silang. Umume, sekrup kepala bunder digawe saka baja ringan lan biru. Sekrup kepala datar wis dipoles. Sekrup kepala oval biasane dilapisi cadmium lan kromium. Iki asring digunakake kanggo nginstal aksesoris godhong, kait, lan aksesoris hardware liyane. Spesifikasi kasebut ditemtokake kanthi diameter lan dawa rod lan jinis endhas kuku. Kothak kasebut minangka unit sing dituku.

 Ana rong jinis obeng kanggo masang sekrup kayu, siji lurus lan sijine salib, sing cocog kanggo bentuk alur kepala sekrup kayu. Kajaba iku, ana driver khusus sing dipasang ing bor busur, sing cocog kanggo mbukak lan nyopot sekrup kayu sing luwih gedhe. Iku trep lan ngirit tenaga kerja.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita