Hex sekrup pengeboran awake dhewe

Katrangan singkat:

· Standar: DIN / ASTM

· Ukuran: m4.2-m6.3

· Kemampuan Pasokan: 200 Ton Saben Wulan

· Wektu Sample : 3-5 dina

· Cara pambayaran: T / T, L / C


Detail Produk

Tag Produk

Utamane digunakake ing struktur baja fiksasi kothak baja warna uga bisa digunakake kanggo fiksasi sheet bangunan sing sederhana. Bahan duwe wesi, stainless steel rong jinis stainless steel dipérang dadi macem-macem bahan. Dibandhingake karo sekrup biasa, sekrup pengeboran daya tarik sing luwih dhuwur lan njaga kekuwatan, lan ora suwe suwe sawise kombinasi. Bisa digunakake, ngebor kanthi aman lan nunyuk ing siji wektu, lan operasi iki gampang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita