Hex soket bolt kepala tuwung

Katrangan singkat:

· Standar: DIN / ASTM

· Kelas: 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9

· Ukuran: m3-m48

· Kemampuan Pasokan: 200 Ton Saben Wulan

· Wektu Sample : 3-5 dina

· Cara pambayaran: T / T, L / C


Detail Produk

Tag Produk

Sambung soket nuduhake pengikat sing kasusun saka sirah lan sekrup. Bolt bisa dipérang dadi baut baja karbon lan baut baja tahan karat miturut bahan kasebut. Dheweke kudu dicocogake karo kacang kanggo ngencengi lan nyambung rong bagean liwat bolongan. Spesifikasi umum yaikuM5-M20, dawane 15mm-300mm, lan bijine 4,8, 6.8, 8.8, 10.9 lan 12.9. Kita bisa nindakake standar GB DIN ASTM ANSI, Utas duwe Utas kasar lan utas sing apik, perawatan permukaan kalebu: galvanis, seng kuning, galvanis ireng lan panas, kita bisa ngatur kemasan miturut kebutuhan pelanggan. Kabupaten Handan YongnianZhanyuYu Fastener Manufacturing Co., Ltd. dununge ing Zona Industri Tiexi, Distrik Yongnian, Provinsi Hebei, sing jembaré luwih saka 7000 meter persegi, modal terdaftar 5 juta yuan lan luwih saka 120 karyawan. Perusahaan kami nganggo mesin canggih Taiwan, akeh sertifikasi institusi, macem-macem sertifikat kehormatan. Kita duwe pengalaman suwene pirang-pirang taun ing produksi fastener, penjualan lan ekspor, gumantung karo pengetahuan teknis profesional lan manajemen iman sing apik, kita setya nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita