Baut heksagon baja karbon

Katrangan singkat:

· Standar: DIN / ASTM
· Kelas: 4.8 / 5.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9
· Ukuran: m3-m48
· Sample Wektu : 3-10 dina
· Cara pambayaran: T / T, L / C


Detail Produk

Tag Produk

Bolt heksagon nuduhake pengikat sing kasusun saka sirah lan sekrup. Bolt bisa dipérang dadi baut baja karbon lan baut baja tahan karat miturut bahan kasebut. Dheweke kudu dicocogake karo kacang kanggo ngencengi lan nyambung rong bagean liwat bolongan. Spesifikasi umum yaiku M4-M36, lan biji 4.8, 6.8, 8.8, 10.9 lan 12.9. Kita bisa nindakake standar GB DIN ASTM ANSI, Utas kasebut duwe utas kasar lan utas alus, perawatan permukaan kalebu: galvanis, seng kuning, galvanis ireng lan panas, kita bisa ngatur bungkus miturut kebutuhan pelanggan. Pameran Distrik Handan Yongnian Yu Fastener Manufacturing Co., Ltd. dununge ing Zona Industri Tiexi, Distrik Yongnian, Provinsi Hebei, sing jembaré luwih saka 7000 meter persegi, modal terdaftar 5 juta yuan lan luwih saka 120 karyawan. Perusahaan kami nganggo mesin canggih Taiwan, akeh sertifikasi institusi, macem-macem sertifikat kehormatan. Kita duwe pengalaman suwene pirang-pirang taun ing produksi fastener, penjualan lan ekspor, gumantung karo pengetahuan teknis profesional lan manajemen iman sing apik, kita setya nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan.

 

详情_03


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita