Meneng tembok garing sing kuat kanthi plating seng putih / ireng fosida

Katrangan singkat:

· Jumlah Min.Order: no

· Kemampuan Pasokan: 200 Ton Saben Wulan

· Pelabuhan: Tianjin, Qingdao, Shanghai, Guangzhou ..

· Katemtuan Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P

· Ukuran: mbayar M3.5 M4.2

· Dawane: 16/19/25/32/38/50/63/75/100

· Kemasan sing bisa disesuaikan


Detail Produk

Tag Produk

Kuku drywall kalebu jinis sekrup, nanging adol kuku drywall kalebu salah sawijining produk pengikat positif sing paling penting. Banjur pabrikan kuku drywall Shanghai bakal ngenalake alat kasebut menyang konsumen kanthi rinci. Uga dikenal minangka kuku panel tembok, digunakake kanggo nginstal macem-macem papan gypsum, langit-langit langit-langit, partisi cahya, keel baja ringan, lsp. Fitur tampilan sing paling khas yaiku bentuk kepala tanduk, sing dipérang dadi rong jinis: utas dobel sekrup tembok garing sing garing lan apik Nyatane, tampilan saka rong jinis kasebut apik banget. Iki yaiku kanggo ngerteni manawa untu sekrup ana rong garis ing pucuk utawa siji baris ing pucuk. Fungsine uga beda. Bedane paling gedhe yaiku benang utas yaiku benang dobel, sing cocog kanggo papan gypsum lan kekandelan ora luwih saka 0.8mm Hubungan antara keel logam meter, sing terakhir yaiku benang untu kasar luwih akeh, kacepetan serangan sing cocog luwih cepet, sing cocog kanggo sambungan antarane papan gypsum lan keel kayu, saengga kayu kasebut dhewe ora bakal rusak. Nanging saiki, akeh pabrikan miturut kabutuhan konsumen utawa nggunakake beda-beda, lan ngasilake untu sing dhuwur lan kurang uga jinis kuku tembok garing sing bisa disesuaikan.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita