Babagan Kita

index

Handan Zhanyu Fastener Co., Ltd. dununge ing zona industri desa dongmingyang, Distrik Yongnian, Kota Handan, Provinsi Hebei. Perusahaan kalebu area luwih saka 20000 meter persegi, kanthi modal terdaftar 5 yuta yuan lan luwih saka 220 karyawan. Produk utama perusahaan: samberan, kacang, jangkar, sekrup pengeboran diri, sekrup drywall, jangkar jangkar, kacang wing plastik, baja berbentuk C, batang benang, jangkar irisan lan jinis produk pengikat liyane.
Perusahaan iki duwe pirang-pirang taun manufaktur fastener lan pengalaman adol, kanthi lini produk lengkap, teknologi inspeksi kualitas canggih, sistem kontrol kualitas ketat, tim profesional insinyur teknis, kanggo mriksa kualitas produk ing kabeh level, wis nglulusake sistem mutu ISO sertifikasi Teknologi lan peralatan perusahaan dianyari saben dina, lan skala produksi saya suwe saya suwe. Wis berkembang dadi perusahaan komprehensif multi-fungsi sing nggabungake pangolahan mekanik, aksesoris bangunan, suku cadang mobil, aksesoris listrik, lan pengembangan lan manufaktur bagean standar internasional. Liyane lan liyane produk sing diekspor menyang macem-macem pasar ing omah lan luar negeri.
Perusahaan kita yakin karo prinsip "kaslametan kanthi kualitas, pangembangan miturut layanan". Prestasi paling gedhe yaiku entuk kapercayan, dadi mitra sing bisa dipercaya, kanggo entuk kapercayan saka pelanggan anyar lan lawas kanthi ilmu profesional lan teknis lan semangat inovasi terus-terusan.
Perusahaan Zhanyu bakal gabung karo kabeh staf ing mbesuk supaya bisa ngladeni sampeyan kanthi tulus lan nggawe kecemerlangan bebarengan !!!

Kekuwatan kita

Handan City Yongnian District Zhanyu Fastener Manufacturing Co., Ltd., kanthi peralatan canggih, merek xinzhanyu.

Diadegake tanggal 15 Desember 2013, sing dununge ing Zona Industri Desa Mingyang, Tiexi, Distrik Yongnian, Handan, Provinsi Hebei, perusahaan kasebut jembaré luwih saka 17000 meter persegi, kanthi modal terdaftar 35 yuta yuan lan luwih saka 120 karyawan. Perusahaan iki duwe luwih saka 10 taun produksi lan pengalaman adol, peralatan canggih, jumlah robot las otomatis, mesin tikungan adhem otomatis, mesin pos adhem kanthi kecepatan tinggi, mesin stempel pneumatik presisi tinggi.

index

index

index

Tampilan produk

Dhukungan seismik sing apik. Zhanyu sing kapilih

index

index

index